Чалет в Los Alcazares (4 спальни), Costa Cálida €645,000

Property video
Area video
Location

Чудова вілла, що виходить на південь, у пішій доступності до пляжу та села.
Ця сучасна вілла для перепродажу розташована лише за кілька кроків від чудових пляжів Лос-Нарехос і навколишніх зручностей.
На першому поверсі є вхід із високою стелею, зона вітальні/їдальні/кухні відкритого планування, додаткова вітальня або спальня, кімната на першому поверсі поруч із кухнею, ідеальна як велика їдальня, і ванна кімната на першому поверсі.
Сходи ведуть до чотирьох двомісних спалень, головної спальні з виходом на балкон, окремою ванною кімнатою та гардеробною, другої великої спальні також із окремою спальнею з ванною та душем і виходом на невеликий балкон, інші дві спальні мають спільну ванну кімнату з душовим піддоном, усі спальні мають вбудовані шафи, сходи ведуть на приватний дах солярій з сонцем цілий день.
Гай викладений плиткою з приватним басейном.
Великий підвал на 4 кімнати (комора, спортзал, техніка та інше).
Кондиціонер на всій території. Меблі по домовленості.

Дуже рекомендую до перегляду!
Лос-Алькасарес - це невелике містечко на узбережжі Коста-Каліда, розташоване лише за 2 хвилини від аеропорту Сан-Хав'єр і за 15 хвилин від історичного міста Картахена.
Оточений теплими і спокійними водами Мар-Менор, його чудові пляжі, відзначені нагородами, приваблюють туристів з усього світу.
У спекотні літні місяці пляжі приймають як туристів, так і місцевих іспанців. Ця частина узбережжя особливо цінується своїми теплими водами.
Зі збільшенням населення протягом літніх місяців Лос-Алькасарес має приблизно 7 км берегової лінії, на якій розташовані чудові пляжі та водні види спорту.
Що стосується їжі в Лос-Алькасарес, у вас буде багато варіантів. Завдяки численним чудовим ресторанам ви неодмінно насолодитеся їжею, де б ви не обідали.
Велика різноманітність відмінної іспанської кухні, включаючи найкращі ресторани тапас із столиками в приміщенні та на відкритому повітрі, щоб насолодитися видом на Мар-Менор.
У Balneario Plaza є велика різноманітність ресторанів, від англійських сніданків до недільних печень.
У Лос-Алькасарес ви знайдете широкий вибір водних видів спорту, таких як вітрильний спорт, підводне плавання, катання на водних лижах, віндсерфінг, кайтсерфінг і риболовля.

Зберігти
Вторинна нерухомістьЧалет
Ціна: €645,000Розмір: 195 m2 Побудовано
Reference: 5213Спальні: 4
Ванні кімнати: 3+1Тераса: 11 m2
Garden: 145 m2Elevator: Ні
Участок: 460 m2Фундамент: Ні
Кондиціонери: ТакLiving space: 166 m2
Гараж: Такганок: Ні
Приватний басейнПоруч з пляжем
Energy rating: Cпереглянути PDF
Заповніть форму для вашого запиту на емайл